Vi åpner 07:00 og stenger 16:00, dette gjelder både i vår butikk og på telefon. Vi har også vakttelefon 24-timer i døgnet hele året.

Alle er velkommen hos oss, private, bedrifter og offentlig sektor.

Vi har lager i Sneveien 11, Bodø. Her kan utstyr hentes og leveres. Vi kjører gjerne utstyret direkte til deg hvis ønskelig mot et transport tillegg hvis ikke annet er avtalt.

Normalt ikke, med over 70 lifter tilgjengelig finner vi alltid løsning. Men hvis du ønsker et spesifikt produkt er det lurt å legge inn ordre tidlig slik at vi får booket den i vårt system.

Icons + FAQ Layout

Instruksjonsbok og brukermanual skal finnes i alle lifter og maskiner. På lifter skal de som oftes ligge i en sort kasse i kurven, men ved noen tilfeller finnes disse på andre plasser oppmerkede plasseringer. På maskiner med førerhytte ligger disse gjerne bak stolen eller i en mappe. Spør oss gjerne når utstyret blir hentet eller levert, alle instruksjoner finner elektronisk og kan fåes tilsendt før bruk.

Vi sender faktura til både private og bedriftskunder, dette avtales ved henting. Du kan også betale med appen Vipps hos oss!

Ved feil, skade eller mangler på leieobjektet skal Bodø Liftutleie AS informeres umiddelbart. Vi har døgnåpen vakttelefon (755 64 000).

Vi forsøker så godt som mulig å få informasjon om maskinene på våre nettsider, bruk gjerne våre erfarende utleiere for å finne riktig produkt. Vi stiller selvfølgelig på befaring hvis ønskelig og så langt det er mulig.

Du kan selvfølgelig kansellere en avtalt leie hos oss, hvis det skulle oppstå noe uventet eller det blir for dårlig vær for malingsarbeid. Kanselleringen må minimum skje dagen før avtalt leie skal starte slik at vi har mulighet for å leie ut objektet til annen leietaker.

Ved kansellering samme dag, vil du bli belastet med 1. døgnleie uansett avtalt leieperiode. Hvis objektet ikke blir kansellert og ikke hentet går leieperioden som avtalt.

Vi har ikke noe innsyn til hvor mye du kan trekke med din bil og ditt førerkort, dette er du ansvarlig for å sjekke opp selv før henting av tilhengeren. Vi kan gi informasjon som registreringsnummer på tilhenger før leiestart og vekter på utstyret som ønskes.

Bruk gjerne tilhengerkalkulatoren til Statens Vegvesen for å finne informasjon, se link

Link til tilhengerkalkulatoren

Leiedøgnet starter 07:00 og avsluttes senest 08:00 påfølgende virkedag.

Ny dagleie belastes hvis innlevering av leieobjekt skjer etter kl. 08:00. Forkortelse av en på forhånd avtalt leietid kan kun skje med samtykke fra Bodø Liftutleie AS.