Tilhengere til leie i Bodø

Vi har fokus på tilhengere for utleie i Bodø, derav har vi et stort utvalg skaphengere, flyttehengere, grindhengere, biltransporthengere og stillastilhengere. Se utvalget vårt eller ta kontakt for et tilbud!

  Vi strever etter å være den beste aktøren i Bodø! Vi tilbyr:

  • Gratis transport*
  • Prisgaranti*
  • Oppetid garanti*

  Hvorfor velge oss?

  Vi er et utleieselskap som tilbyr totalløsninger eller enkeltstående tjenester innenfor utleie av maskiner og utstyr. Hos oss finner du engasjerte ansatte som innehar den beste kompetansen innen våre fagfelt. Vi har strenge kontrollrutiner i de ulike leddene for å sørge for at du som kunde får det bresultatet du har krav på.

  Bodø Liftutleie AS har mange års erfaring med utleie av maskiner og utstyr i Nordland. Vi er et utleieselskap spesialisert oss på lifter og gravemaskiner og vi er en merke nøytral aktør som ikke har eierintresser i noen selskaper. Dette gjør at du som kunde får det beste utstyret markedet kan tilby til en hver tid.

  Vi har engasjerte ansatte som er genuint opptatt av utstyret vi leier ut, dette kan du som kunde nytte godt av. Med ulikebehov har vi alltid den beste løsningen på markedet.

  Hos oss kan du bli totlkunde eller velge ut enkelttjenester ved behov.